Wilt u uw sloopauto verkopen?

Wilt u op een prettige manier uw auto verkopen? Vul hier onder uw kenteken in.

Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast

Alles is welkom, wij helpen u van uw auto af!

Via “autoinkoopbod” kunt u ook uw sloopauto aanbieden. Wij zijn altijd op zoek naar sloop en schadevoertuigen voor de autosloperij. Het maakt niet uit in wat voor een staat uw auto verkeert. Het kan zijn dat uw auto helemaal kapot is of totaal versleten. Zelfs dan zijn wij bereid uw auto in te kopen. Vaak kunt u nog rekenen op een hoge restwaarde omdat uw sloopauto nog beschikt over goede bruikbare onderdelen die de sloperij wellicht alsnog kan verkopen. Veel autobezitters denken dat hun oude auto helemaal niets meer waard is en laten hem daarom staan bij het autobedrijf. Dit is vaak niet nodig. Uw sloopauto vertegenwoordigt een grote hoeveelheid oud ijzer. Naast oud ijzer zijn er altijd wel onderdelen die alsnog kunnen worden hergebruikt. Wist u dat bijna 95% van uw oude auto opnieuw kan worden gebruikt. Uw auto bestaat voor een groot deel uit metalen. Metaal, oud ijzer maar ook non ferro metalen zijn uitstekend herbruikbaar. Natuurlijk zijn dit geen materialen waar u rijk van zult worden echter vertegenwoordigen ze altijd een oud ijzerwaarde die wij u graag willen vergoeden in ruil voor uw oude auto.

Wat doet een autosloperij precies?

Nadat wij uw sloopauto hebben overgenomen zullen wij het vehikel naar de autosloperij brengen. Wat doet een autosloperij? Dit soort bedrijven demonteren auto’s die niet meer te redden zijn. Dit houdt in dat bruikbare onderdelen uit de auto worden gehaald, en een nieuwe bestemming krijgen. De rest wordt vermalen tot schroot. Ook dit kan hergebruikt worden. Metaal kan bijvoorbeeld omgesmolten worden waarna er een nieuw product van gemaakt kan worden. Dit proces is dus erg duurzaam, door spullen te hergebruiken wordt de aarde minder belast. Wanneer u uw sloopauto aan ons verkoopt kunt u hier dus aan bijdragen! Het is dus een goed idee, uw sloopauto verkopen!

Welke onderdelen zijn nog bruikbaar?

Het verschilt per auto welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Wanneer een auto bijvoorbeeld door een ongeluk zwaar beschadigd is, kan het zo zijn dat bepaalde onderdelen niet meer te gebruiken zijn. Het hangt natuurlijk af van het ongeluk welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Bij een frontale botsing zal de kans natuurlijk een stuk hoger liggen dat de motor niet meer functioneert, dan wanneer er iemand op de achterkant is gebotst. Over het algemeen zijn onderdelen zoals de koplampen, startmotor, versnellingsbak en de dynamo gewilde objecten. Op voorhand kan er dus niet gezegd worden hoeveel geld u zult ontvangen wanneer u uw sloopauto wilt verkopen. Het is natuurlijk wel zo dat naarmate de staat van uw auto beter is, er meer kans is dat er nog meer bruikbare onderdelen zijn.

Wat voor sloopauto’s kunt u aan ons verkopen?

Wij zijn geïnteresseerd in alle sloopauto’s, het maakt niet uit welk merk, welk model of welk type auto. U kunt met alles bij ons terecht. Wij kopen eveneens auto’s op waarvan de Apk-keuring verlopen is. Verder zijn wij geïnteresseerd in schadeauto’s. Heeft uw auto schade opgelopen en heeft u geen zin om de reparatiekosten te betalen, maar koopt u liever een nieuw voertuig. In dat geval kunt u ook uw schadeauto aan ons kwijt.

Hoe kunt u uw sloopauto aan ons verkopen?

Onze werkwijze is erg simpel maar toch doeltreffend. Wanneer u geïnteresseerd bent om uw auto aan ons te verkopen, dan kunt u het formulier invullen op onze website. Binnen een halfuur zullen wij contact opnemen. Het is eventueel ook mogelijk om te bellen, hou dan wel informatie over uw voertuig bij de hand zodat wij direct specifieke vragen kunnen stellen. Aan de hand van de informatie die u aan ons aanlevert zullen wij met een bod komen. Dit alles is geheel vrijblijvend. U hoeft alleen uw auto aan ons te verkopen wanneer u dat wilt. Wanneer wij eenmaal een deal hebben gemaakt zullen de volgende stappen in het proces worden genomen.

Het ophalen van de auto

Wilt u uw sloopauto verkopen aan ons? Dan komen we deze gewoon ophalen. Dit is voor u erg handig. Met een sloopauto komt u niet ver. En het huren van een sleepauto om zo uw eigen auto te vervoeren is een lastig karwei. Met onze hulp is alles gemakkelijk geregeld, u vangt dus twee vliegen in een klap. Aan de ene kant ontvangt u een leuke geldsom, en aan de andere kant zorgen wij ervoor dat u veel minder werk te verrichten hebt.

Het ontvangen van het geld

Zodra wij een deal hebben gesloten en de auto hebben opgehaald zullen wij u gelijk uitbetalen. Dit kan zowel contant als digitaal. U ontvangt het geld meteen, wat erg gunstig is. U hoeft niet dagenlang in de gaten te houden of het bedrag wel overgemaakt is, wat de nodige stress kan opleveren. Het bedrag dat wij u geven is in principe hetzelfde als hetgene wat wij telefonisch hebben afgesproken. Alleen wanneer er tijdens de inspectie ter plaatse vreemde dingen geconstateerd worden, zullen wij van het oorspronkelijke bedrag moeten afwijken. Het is daarom belangrijk dat u alle relevante informatie rondom de auto aan ons toevertrouwt dan bent u er zeker van dat het telefonische bod overeenkomt met het daadwerkelijke.

De geldsom die wij hebben afgesproken wordt volledig uitgekeerd. De vervoerskosten en de taxatie worden er niet van afgetrokken. U houdt dus nog een leuke en flinke som geld over.

Het papierwerk wordt door ons geregeld

Bij het verkopen van een sloopauto, is er ook het nodige papierwerk dat gedaan moet worden. Wij helpen u hierbij zodat u nauwelijks moeite hoeft te doen. Wij zijn een officieel door het RDW erkent bedrijf, hierdoor kunnen we dus heel gemakkelijk het vrijwaringsbewijs regelen. Dit bewijs toont aan dat u niet meer de eigenaar bent van het voertuig, op die manier bent u dus niet meer aansprakelijk voor belastingen, APK en bekeuringen.

Welke papieren hebben we van u nodig?

Wanneer u de auto aan ons verkoopt hebben we van u wel het voertuigbewijs en het overschrijvingsbewijs nodig. Alle onderhoudsboekjes stellen wij eveneens op prijs (de Apk-papieren, en de autohandleiding bijvoorbeeld). Het is natuurlijk eveneens nodig dat u de autosleutels aan ons overhandigt.

Waarom kiezen voor autoinkoopbod.nl?

Er zijn natuurlijk meerdere bedrijven waar u uw sloopauto aan kunt verkopen. Toch zijn er een aantal zaken waardoor wij de beste partij zijn. Wij bieden een hele goede prijs. Verder zijn wij eerlijk en transparant, wij geven aan hoe we bij deze prijs zijn gekomen. Verder krijgt u uw geld gelijk uitbetaald. U kunt verder met elke auto bij ons terecht. Tot slot regelen wij het vrijwaringsbewijs voor u, geen administratieve rompslomp. Natuurlijk zijn wij ook klantvriendelijk, wij zijn goed bereikbaar en reageren snel. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op!

Website door BlueBird Media ©