Wij zoeken auto’s voor de Export

Wilt u op een prettige manier uw auto verkopen? Vul hier onder uw kenteken in.

Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast

Alles is welkom, wij helpen u van uw auto af!

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte export auto’s, vandaar dan ook: export auto’s gevraagd!! Helaas is niet iedere auto geschikt voor de export. Het verschilt nogal per exportland naar wat voor merk en type auto men op zoek is. Veel auto’s gaan op de boot naar Afrika. Helaas wil men daar niet alles auto’s hebben. Een auto met maar drie deuren wil men daar niet. De auto moet een vijfdeurs wagen zijn. Het zijn vooral de Japanse en Koreaanse auto merken die men zoekt; deze zijn immers over heel de wereld verkocht!. Naast personenauto’s zoekt men ook 4×4 terreinwagens. De wegen zijn in veel binnenlanden van Afrika nog niet verhard. Hierbij komt een terreinwagen of jeep zeker van pas.

Naast Afrika gaan er veel auto’s richting het Oostblok. In landen als Polen, Roemenië en Litouwen rijden veel ex-Nederlandse voertuigen rond. Het vreemde is: hier wil men geen Japanner. Voornamelijk Duitse auto’s worden aan het Oostblok verkocht. Meestal zijn dieselvoertuigen met hoge kilometerstanden voor een Oostblokker geen belemmering. De import eisen worden echter steeds strenger; ook deze landen gaan denken aan het milieu, waardoor men extra moet betalen wanneer de auto nog geen Euro3, of Euro4 motor bezit. In Roemenië worden vervuilende diesels al geweigerd, tweedehands import wagens moeten minimaal een Euro 3 motor hebben.

Wij kopen uw export auto.

Door onze jarenlange ervaring in de autobranche zijn wij op de hoogte van de nu geldende toelatingseisen. U kunt ons dan ook zeker benaderen wanneer u een auto wilt verkopen waarvan u denkt dat deze nog wel eens in het buitenland gewild zou kunnen zijn. Bel gerust met onze opkoper hij kan u snel genoeg vertellen of uw auto geschikt is. Past uw auto in ons plaatje dan komen wij graag bij u de auto taxeren in overleg met onze afnemers zullen wij u direct een inkoop bod doen. Meestal zal het voertuig dezelfde week nog worden uitgevoerd naar een van onze klanten in het buitenland.

Welke merken auto’s zoeken wij vooral.

Zoals u reeds heeft kunnen lezen zijn het vooral Japanse merken zoals Toyota gewilde export auto’s. Maar ook een Ssangyong Korando is een prima exportauto. Daarnaast zijn bestelwagens als de Mitsubisch L400 zeer geliefd maar ook een Nissan Serena kan in midden Afrika zijn laatste jaren nog goed volbrengen. Heeft u een auto van een Duits merk, dan kan deze wellicht nog naar een van de Oostblok landen. Het juiste merk en type is hierbij wel van belang. Daarnaast speelt de motorinhoud een belangrijke rol. De kilometerstand is voor ons minder van belang!

Uw auto verkopen via Autoinkoopbod is direct een last minder.

Nadat wij telefonisch met u contact hebben gehad en wellicht al de nodige foto’s van de auto hebben kunnen bekijken, maken wij graag met u een afspraak voor een definitieve taxatie op locatie. Vaak hebben wij u al een prijsindicatie kunnen geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Gaat u akkoord met ons overname bod dat betalen wij direct het overeengekomen bedrag. Tevens nemen wij de administratieve lasten voor onze rekening. Wij zullen uw auto afmelden bij het RDW middels onze VWE diensten toegang. U krijgt van ons direct het vrijwaringsbewijs uitgeschreven. U moet alleen uw verzekering contacteren voor een schorsing of opzegging, zodat ook deze vaste lasten zullen eindigen.

Website door BlueBird Media ©