Wilt u uw auto verkopen?

Wilt u op een prettige manier uw auto verkopen? Vul hier onder uw kenteken in.

Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast

Alles is welkom, wij helpen u van uw auto af!

Onze website is er op gericht om auto’s te kopen van particulieren. Dat u uw auto wilt gaan verkopen is voor u vast geen dagelijkse bezigheid, wellicht heeft u geen behoefte aan tal van kijkers aan uw deur en wilt u liever geen weken wachten op een reactie op uw online advertentie. WIJ helpen u graag verder. Om de meest uiteenlopende redenen worden auto’s te koop aangeboden. Dat kan zijn wegens een carrière switch waarbij u een leaseauto krijgt aangeboden of juist omdat u andere prioriteiten heeft dan het rijden in een luxe wagen. Meestal kunnen wij u snel vertellen wat uw auto voor ons nog waard is. Hou rekening met een eerlijk handels-bod. Een bod zodat u snel beschikking heeft over uw geld. Wat u voor uw doel kunt gebruiken.

Wat voor auto’s kopen wij op?

Wij kopen werkelijk alle merken en type auto’s in. De prijs die wij voor uw auto kunnen betalen is dan ook volledig afhankelijk van wat voor een auto u te koop heeft. Het maakt daarbij niet uit of uw auto een gebrek heeft of wellicht enige schade heeft opgelopen. Onze inkopers bekijken elke aanvraag zorgvuldig zodat wij zo snel mogelijk een goed bod aan u kunnen terugkoppelen. Hebben wij geen goed beeld van uw auto dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak bij u aan huis om het voertuig te mogen bezichtigen. Mocht u behoeften hebben aan direct contact met een van onze inkopers dan is dat altijd mogelijk! Zorg er wel voor dat u alle voertuiggegevens bij de hand heeft. Eventueel kunnen wij vragen om foto’s van uw auto zodat wij de inkoop waarde nog beter kunnen vaststellen. Hieronder geven wij wat meer informatie over de type auto’s waar wij in geïnteresseerd zijn, zoals eerder gezegd kunt u met vrijwel alle auto’s bij ons terecht. Uw auto verkopen? Wij zijn de ideale partner.

Goed functionerende auto’s

Het kan voorkomen dat u een auto heeft die nog prima functioneert en in een goede staat verkeert, maar waar u toch vanaf wilt. De redenen hiervoor kunnen uiteenlopen. Misschien heeft u een nieuwe auto op het oog die u nog mooier vindt, of misschien wilt u minder gaan rijden om op die manier uw steentje bij te dragen bij het beperken van de co2 uitstoot. Het kan ook zo zijn dat u een lease auto van uw werkgever heeft gekregen en dus geen behoeft meer heeft aan uw eigen auto. Wat uw motivatie ook is, het is voor u natuurlijk belangrijk om voor zo’n mooie auto nog een leuk geldbedrag te vangen. Wanneer u met ons zaken doet kunt u rekenen op een eerlijke prijs. Wij geven u waar u recht op heeft, zodat u een leuke som overhoudt om aan andere dingen te besteden.

Oldtimers of bedrijfsauto’s kunt u eveneens aan ons verkopen

Door nieuwe wetgeving is het tegenwoordig veel minder gunstig om een oldtimer te hebben. In 2014 zijn de regels verandert en is een oldtimer alleen belastingvrij wanneer deze veertig jaar of ouder is. De kosten zijn dus een stuk hoger tegenwoordig waardoor voor veel mensen de lol ervan af is. Wij begrijpen dat volkomen, en wij kunnen u gelukkig goed helpen. Wij kopen uw oldtimer namelijk graag op, zodat u er nog een leuk bedrag aan verdient in plaats van het op te maken aan belastingen!

Bedrijfsauto’s kunt u eveneens bij ons van de hand doen. Er kunnen tal van redenen zijn die u doen besluiten om afstand te doen van uw bedrijfsauto(‘s). Misschien zijn het oudere modellen, of wellicht zijn er veranderingen binnen het bedrijf waardoor ze niet meer nodig zijn. Wat het ook is, bij ons kunt u al uw bedrijfsauto’s kwijt. Het is handig om een verkooppunt te hebben waar u in een keer alles kwijt kunt. Ga daarom vooral met ons in zee.

Schadeauto’s en auto’s zonder APK keuring

Wanneer u over een auto beschikt die niet meer goed functioneert, dan kunt u eveneens een beroep doen op ons. Wij zijn namelijk, in tegenstelling tot andere bedrijven, eveneens geïnteresseerd in dit soort auto’s. We spreken van een schadeauto wanneer het voertuig dusdanig beschadigd is dat er een reparatie nodig is. U heeft misschien weinig zin om hier geld aan te besteden en u koopt liever een nieuwe auto. Het is in zulke situaties handig wanneer u nog wat geld kunt verdienen aan uw huidige auto. Verkoop dan het voertuig aan ons!

Hetzelfde geldt voor een auto waarvan de APK keuring verlopen is, u kunt hier niet meer mee rijden, maar dat betekent niet dat de auto geen waarde meer heeft. Wij helpen u op twee manieren. Ten eerste geven we u een leuke som geld. Ten tweede halen we de auto op zodat u helemaal geen moeite hoeft te doen om ervan af te komen. Uw auto verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Een sloopauto verkopen

Het kan ook voorkomen dat een auto zodanig beschadigd is dat u er zeker van kunt zijn dat het voertuig nooit meer zal functioneren. De auto is rijp voor de sloop. Ook in dit geval geldt, het betekent niet dat de auto geen waarde meer heeft. Wanneer de auto direct naar de sloop wordt gebracht zal u er niet zoveel geld aan over houden. Een hoop schroot heeft namelijk niet zoveel waarde. Echter, wanneer er nog veel bruikbare onderdelen zijn verandert de situatie. In zo’n geval is er sprake van een donorauto. Onderdelen zullen uit de auto gesloopt worden en vervolgens in andere vehikels gebruikt worden. Dit is erg duurzaam, en dus goed voor de wereld. Het is ook goed voor de portemonnee! Afhankelijk van de onderdelen kunt u er een leuke duit aan overhouden. Verder wordt uw auto opgehaald en hoeft u dus geen moeite te doen om van het gevaarte af te komen. U vangt dus twee vliegen in een klap. Je auto verkopen wordt dus wel heel voordelig op deze manier.

Wat is de werkwijze van ons bedrijf?

U bent waarschijnlijk nieuwsgierig naar onze manier van werken. Hoe werkt het auto verkopen precies? Dat is begrijpelijk. Wij zijn een transparant bedrijf en willen zo betrouwbaar mogelijk zijn voor onze klanten. Vandaar dat wij alles goed uitleggen zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer u uw auto wilt verkopen begint dat altijd met het invullen van ons formulier op de website of met een belletje. Het is voordelig om het formulier in te vullen omdat wij dan meer informatie hebben en sneller aan de slag kunnen gaan voor u. Na het invullen van het formulier komen wij binnen een halfuur bij u terug. Wanneer u toch besluit te bellen, houdt dan de informatie over uw auto bij de hand zodat wij gelijk over de juiste informatie kunnen beschikken. Aan de hand van de gegevens die u aanlevert bepalen wij een bod.

Het kan voorkomen dat wij om aanvullende informatie vragen, zodat wij in staat zijn om het juiste bod te bepalen. Zodra u het bod accepteert zullen wij de auto op komen halen. Wij kunnen contant betalen, u heeft dan meteen het geld in uw bezit, wat heel handig is. U ontvangt eveneens het vrijwaringsbewijs, wat u bijvoorbeeld nodig heeft om de autoverzekering op te zeggen.

Hoe kan u ons helpen?

Wij zullen u zoveel mogelijk ontzorgen. Er zijn echt een paar manieren waarmee u het proces soepeler kunt laten verlopen. De volgende zaken zijn bijvoorbeeld voor ons van belang, om het juiste bod uit te kunnen brengen.

  • Beschikt u over één of twee sleutels?
  • Heeft de auto beschadigingen?
  • Is de onderhoud historie bekend?
  • Is de kilometerstand correct?
  • Zijn er technische mankementen?
  • Heeft uw auto accessoires zoals trekhaak, airco, lichtmetalen velgen of overige opties.

Vaak controleren wij de kilometerstand op correctheid. Helaas komt het nog al eens voor dat er voertuigen worden aangeboden waarvan de kilometerstand niet logisch is opgebouwd. Ook dan doen wij u een inkoop voorstel! Ook diesel voertuigen met een hoge kilometerstand kopen wij op!

Mocht u ons bod hoog genoeg vinden en akkoord willen gaan met ons inkoop voorstel. Dan hebben wij alle papieren van uw auto nodig. Zorg er voor dat u dit compleet heeft want hiermee kan de verkoop sneller worden afgewikkeld. Natuurlijk ontvangt u het afgesproken bedrag en een geldig vrijwaringsbewijs.

Wat zijn de voordelen van autoinkoopbod.nl!

Er zijn een aantal grote voordelen wanneer u zaken doet met ons. Wanneer u ons formulier invult zullen we binnen een halfuur bij u terugkomen. U heeft dus heel erg snel een reactie. Wij zullen een bod doen wat volkomen vrijblijvend is. U zit dus nergens aan vast. Tevens zijn wij eerlijk en transparant wij geven een goede prijs voor uw auto. Verder zijn wij erg ervaren hierdoor kunnen wij ook een prachtige prijs voor u auto bieden. Wij hebben namelijk een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij u auto gelijk kunnen doorverkopen aan de eindgebruiker. Wij hoeven niet met tussenhandelaren te werken waardoor de prijs gedrukt wordt. Wij komen de auto eveneens ophalen. Dit scheelt u veel werk, vooral wanneer het gaat om een sloopauto waar u niet meer mee kunt rijden. Wilt u een auto verkopen, kom dan naar ons!

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier in op onze website, het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen wanneer u vragen heeft. Het nummer staat op de website vermeldt.

Website door BlueBird Media ©