Auto verkopen? Uw auto snel verkocht.

Onze website is er op gericht om auto’s te kopen van particulieren. Dat u uw auto wilt gaan verkopen is voor u vast geen dagelijkse bezigheid wellicht heeft u geen behoefte aan tal van kijkers aan uw deur en wilt u liever geen weken wachten op een reactie op uw online advertentie dan helpen wij u graag verder. Om de meest uit een lopende redenen worden auto’s tekoop aangeboden. Dat kan zijn wegens een carrière switch waarbij u een leaseauto krijgt aangeboden of juist omdat u andere prioriteiten heeft als het rijden in een luxe wagen. Meestal kunnen wij u snel vertellen wat uw auto voor ons nog waard is. Hou rekening met een eerlijk handels bod. Een bod zodat u snel beschikking heeft over uw geld. Wat u voor uw doel kunt gebruiken.

Waar moet u opletten als u de auto aan ons wilt verkopen.

Wij kopen werkelijk alle merken en type auto’s in. De prijs die wij voor uw auto kunnen betalen is dan ook volledig afhankelijk van wat voor een auto u te koop heeft. Het maakt daarbij niet uit of uw auto een gebrek heeft of wellicht enige schade heeft opgelopen. Onze inkoper bekijken elke aanvraag zorgvuldig zodat wij u zo snel mogelijk een goed bod aan u kunnen terug koppelen. Hebben wij geen goed beeld van uw auto dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak bij u aan huis om het voertuig te mogen bezichtigen. Mocht u behoeften hebben aan direct contact met een van onze inkopers dan is dat altijd mogelijk! Zorg er wel voor dat u alle voertuig gegevens bij de hand heeft. Eventueel kunnen wij vragen om foto’s van uw auto zodat wij de inkoop waarde nog beter kunnen vaststellen.

De volgende zaken zijn voor ons van belang.
• Beschikt u over één of twee sleutels.
• Heeft de auto beschadigingen?
• Is de onderhoud historie bekend?
• Is de Kilometerstand correct?
• Zijn er technische mankementen?
• Heeft uw auto accessoires zoals trekhaak, airco, Lichtmetalen velgen, overige opties.

Vaak controleren wij de kilometerstand op correctheid. Helaas komt het nog al eens voor dat er voertuigen worden aangeboden waarvan de kilometerstand niet logisch is opgebouwd. Ook dan doen wij u een inkoop voorstel! Ook diesel voertuigen met een hoge kilometerstand kopen wij op!

Welke papieren van uw auto hebben wij nodig.

Mocht u ons bod hoog genoeg vinden en akkoord willen gaan met ons inkoop voorstel. Dan hebben wij alle papieren van uw auto nodig. Zorg er voor dat u dit compleet heeft want hiermee kan de verkoop sneller worden afgewikkeld. Natuurlijk ontvangt u het afgesproken bedrag en een geldig vrijwaringsbewijs.

Website door BlueBird Media ©