Schadeauto verkopen? Ook motorschade!

Uw auto is total-loss! Er bestaan twee vormen van total-loss dit kan zijn technisch of economisch. Technisch total-loss betekent dat er een dus danig grote schade aan uw auto is ontstaan dat de auto niet meer gerepareerd kan worden. Cruciale constructie delen van de corrosie zijn beschadigd vaak een A- of B-stijl of een kokerbal die zo krom is dat rekken niet meer mogelijk is.Onder economisch total-loss verstaat men dat de auto nog wel te repareren is maar dat de kosten van een vakkundige reparatie te hoog zijn in verhouding tot de dagwaarde. Dit komt in veel gevallen ook voor bij een APK-afgekeurde auto. De garagerekening is dan zo hoog dat u beter direct op zoek kunt naar een leuke occasion.

Uw schade auto aanbieden.

Via deze website kopen wij alle soorten en type auto’s zowel voor de export als voor autodemontage. Vaak zijn schadeauto’s zeer gewild bij de autosloperij. Een schadeauto is over het algemeen nog niet zo oud maar is beschadigd tijdens een verkeersongeval of een ander incident. Doordat deze auto niet ouder zijn als +- 8 jaar kunnen de onderdelen nog goed als gebruikte, tweedehands onderdelen worden verkocht. Juist naar onderdelen van jongere auto’s is meer vraag dan naar onderdelen van oudere sloopvoertuigen. Hierdoor kunnen wij u een hoge inkoopprijs betalen.

Heeft u een aanrijding gehad? Hopelijk is er niks ernstigs gebeurd en bent u met de schrik vrij gekomen! Vaak wordt uw auto dan door een bergingsbedrijf van de openbare weg afgehaald. U heeft dan slechts beperkt de tijd om een besluit te nemen wat u met uw auto gaat doen. Als u er uit bent dat u de auto gaat verkopen omdat de reparatie waarschijnlijk te veel geld gaat kosten dient u binnen één dag een adres door te geven waar de auto naar toe moet worden gebracht. Wij begrijpen heel goed dat u eigenlijk geen zin heeft in een overhaaste beslissing maar al helemaal niet in de hoge stallingskosten van het bergingsbedrijf, want die moet u gaan betalen als de auto na die ene dag blijft staan. Daarom proberen wij u altijd binnen enkele uren een waarde-indicatie te geven zodat u alsnog een wel overwogen beslissing kunt nemen.

Niet alleen auto’s met blikschade!

Onder een schadeauto verstaat men vaak blikschade. Wij kopen niet alleen auto’s met blikschade en deuken, ook wagens met een kapotte motor of een versleten automatische versnellingsbak worden door ons ingekocht. Heeft u een auto met een dergelijk probleem, meld hem dan online aan. Onze inkopers doen u dan een direct inkoop bod!

Website door BlueBird Media ©