Sloopauto verkopen Den Haag.

Wilt u op een prettige manier uw auto verkopen? Vul hier onder uw kenteken in.

Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast

Alles is welkom, wij helpen u van uw auto af!

Bent u woonachtig in Den Haag of in de omgeving van deze mooie stad? Dan zijn wij de partij waar u een beroep op moet doen wanneer u van uw auto af wilt. Wij zijn een professioneel auto inkoop bedrijf met jarenlange ervaring. Wij zijn vooral ook in de randstad actief, aangezien hier erg veel mensen wonen en logischerwijs veel auto’s te vinden zijn. Ook in Den Haag kopen wij op regelmatige basis auto’s op. Wij zijn in alle auto’s geïnteresseerd van occasions tot schadeauto’s tot auto’s rijp voor de sloop, en wij geven hier een hele goede prijs voor. Wilt u van uw auto af en hier nog een leuke som geld aan overhouden? Neem dan contact op.

Wat voor auto’s kopen wij op in Den Haag

Zoals wij al eerder stelden, wij kopen vrijwel elke auto op. Hieronder volgt een overzicht van de auto’s die u aan ons kunt verkopen. Uw type auto zal er zeker bij zitten. Allereerst, wat betreft het merk. Wij zijn in alle merken geïnteresseerd. Het maakt ons verder eveneens niet uit om wel model het gaat. Wij staan ook open voor elk type auto, van een sportwagen tot een familieauto.

Oldtimers en bedrijfsauto’s

Wanneer u in Den Haag woont en van uw Oldtimer af wilt dan moet u eveneens contact opnemen met ons. Het is door nieuwe wetgeving steeds minder aantrekkelijk om een Oldtimer in uw bezit te hebben. De regels zijn in 2014 verandert. Tegenwoordig betaalt u gewoon belasting, tenzij de Oldtimer ouder is dan 40 jaar. Dit is voor veel mensen een reden om afscheid te nemen van hun oude vertrouwde auto. Wanneer u zaken doet met ons dan houdt u er in ieder geval nog een leuk bedrag aan over.

Wij zijn eveneens geïnteresseerd in bedrijfsauto’s. Heeft u een bedrijf in de omgeving van Den Haag en wilt u een aantal bedrijfsauto’s vervangen of weg doen? Dan zijn wij de aangewezen persoon om contact mee op te nemen.

Verkoop uw auto aan ons, de staat van het vehikel is irrelevant!

Wij kopen alle auto’s op in de omgeving van Den Haag. Het maakt niet uit of de auto beschadigd is of niet. Natuurlijk, wanneer uw auto onbeschadigd en nog niet zo oud is, dan kunt u er mee geld voor krijgen. De dagwaarde is dan namelijk een stuk hoger. Dit soort auto’s kunnen wij doorverkopen zodat iemand anders nog jarenlang kan genieten van uw oude auto. Echter, auto’s die in een slechtere staat verkeren kunt u eveneens aan ons verkopen.

Auto’s die niet door de APK keuring komen en schadeauto’s

Het kan voorkomen dat uw auto niet door de APK keuring komt. U kunt er zelf niet meer inrijden tenzij u dure reparaties laat uitvoeren. Hetzelfde geld voor een auto die beschadigd is door bijvoorbeeld een auto-ongeluk. In dit soort gevallen moet u voor u zelf afvragen, wil ik wel veel geld besteden aan deze auto? Wanneer u al van plan was om bijvoorbeeld over een jaar een nieuwe auto te kopen, dan kunt u beter geen geld uitgeven aan een dure reparatie en gelijk een nieuwe auto aanschaffen. Gelukkig kunt u nog wel een leuk geld bedrag overhouden aan de beschadigde auto. Wij kopen deze namelijk al te graag op, vooral wanneer u zich in de regio Den Haag bevindt.

Een auto rijp voor de sloop? Verkoop deze aan ons!

Zelfs auto’s die niet meer te repareren zijn, kunt u aan ons verkopen. Dit zijn zogenoemde sloopauto’s. Er zijn twee verschillende sloopauto’s. Er is een categorie van voertuigen die technisch total-loss zijn en een categorie van auto’s die economisch total-loss zijn. Bij de eerstgenoemde zijn de auto’s zo erg beschadigd dat deze nooit meer zullen rijden. Bij de tweede groep is het op zich wel mogelijk om de auto te repareren alleen heeft dit geen zin aangezien de reparatie hoger uitvalt dan de dagwaarde van de auto. Dit noemt men loopauto’s. Heeft u een sloop- of loopauto in de regio Den Haag, waar u van af wilt? Wij kopen deze auto op! Vervolgens zullen wij deze wagens demonteren en bruikbare onderdelen verkopen. Dit is dus een erg duurzame aangelegenheid!

Hoe gaan wij als bedrijf te werk?

Wanneer wij zaken doen met iemand volgen wij altijd een bepaald proces om op die manier een optimaal resultaat te garanderen. Het begin altijd bij u, u vult het formulier in op onze website. Aan de hand van deze informatie bepalen wij de waarde van de auto. Wij komen binnen een half uur bij u terug. Eventueel is het ook mogelijk om te bellen, zorg dan wel dat u alle relevante informatie bij de hand heeft zodat wij zo snel mogelijk het voertuig op waarde kunnen schatten. Wij doen aan de hand van de door u gegeven informatie een bod, dit is geheel vrijblijvend.

Wanneer u het wel ziet zitten dan gaan wij over naar stap twee. Wij komen de auto ophalen en u krijgt gelijk het geld uitbetaalt. U wordt dus goed geholpen. Ten eerste hoeft u geen vervoer te regelen wat vooral met een sloopauto erg vervelend is. Ten tweede hoeft u niet in de gaten te houden of u wel het geld krijgt, u krijgt dit meteen en u hoeft dus niet te stressen. Wanneer u snel geld nodig heeft is dit natuurlijk eveneens een uitkomst. Wij zijn aangesloten bij het RDW en zodoende kunnen wij meteen het vrijwaringsbewijs regelen. U hoeft zich dus niet bezig te houden met lastig administratief gedoe. U ontvangt het bewijs meteen van ons. Hierdoor is het officieel dat wij de nieuwe eigenaar zijn. Alleen als dit geregeld is kunt u bijvoorbeeld uw autoverzekering opzeggen. Heeft u een auto in de regio Den Haag waar u van af wilt, doe dan zaken met ons!

Wat zijn de voordelen van ons bedrijf?

Wij bieden een aantal voordelen waardoor het verstandig is om uw auto aan ons te verkopen, ook wanneer u in Den Haag of omstreken woont. Wij zijn goed telefonisch bereikbaar. Wij geven heel erg snel een prijsindicatie. Wanneer u ons formulier invult komen we binnen een half uur bij u terug. Verder kunnen wij een hele goede prijs bieden, aangezien wij een groot netwerk hebben waardoor we zonder tussenkomst van handelaren gelijk de auto kunnen verkopen aan de nieuwe eigenaar. Wij hebben jarenlange ervaring, en hebben een vriendelijke en persoonlijke werkwijze. Heeft u interesses vul dan het formulier in op onze website. Bij eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen.

Website door BlueBird Media ©