Uw APK afgekeurde auto verkopen? Via auto inkoop website.

Wilt u op een prettige manier uw auto verkopen? Vul hier onder uw kenteken in.

Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast

Alles is welkom, wij helpen u van uw auto af!

Wanneer blijkt dat uw auto APK is afgekeurd omdat deze teveel technische gebreken vertoont is het vaak lastig de auto te verkopen. Niet elke APK afgekeurde auto is meteen een sloopauto! Veel particulieren zullen uw auto niet willen kopen. Want Joost mag weten hoeveel kosten er gemaakt moeten worden voor een nieuwe jaar APK. Vaak is direct verkopen een verstandige keuze, zeker als u op voorhand kunt uitrekenen dat de lasten voor u eigenlijk net te veel zijn. Wij helpen u graag aan een goed inkoopbod voor uw afgekeurde auto. Hiermee krijgt u direct geld en voorkomt u hoge boetes omdat de keuring is verlopen. Soms is de auto echt op en de sloperij de beste rustplaats. Grote kans dat juist uw auto eigenlijk nog geen demontage auto is. In het buitenland zijn de arbeidslonen vaak stukken lager waardoor men snel en eenvoudig de auto kan herstellen. Afhankelijk van het merk en type kunnen wij uw auto wellicht verkopen voor de export. Hierdoor geven wij vaak hoge inkoopprijzen voor auto’s zonder keuring. Natuurlijk zal niet elke auto geschikt zijn; wij geven dan ook de voorkeur aan grote zware voertuigen het liefst uit het hogere segment. Daarnaast speelt het bouwjaar een belangrijke rol.

Ook bestelbussen met roestvorming kopen wij op.

Veel bedrijfswagens worden de eerste jaren goed gebruikt! Vaak worden deze auto slechts 1x per jaar gewassen voordat men op vakantie gaat. Na verloop van tijd zullen deze auto’s roest gaan vertonen; zeker bussen als een Peugeot Boxer, Citroen Jumper hebben hier last van. Een nieuwe APK is dan niet meer mogelijk of men moet de tijd en de zin hebben in een flinke las-klus. In het buitenland is men wel bereid een dergelijke bedrijfswagen op te knappen. Heeft u een oude bedrijfswagen of bakwagen zonder APK. Wij doen u graag een overname bod op uw wagen. Roest of gebreken is geen probleem!

Snelle verkoop van uw auto zonder keuring!

Het particulier verkopen van uw auto zonder keuring heeft bijna geen zin. Niemand die uw auto ziet staan want er mag toch niet mee worden gereden! Wij kunnen snel werken en ervoor zorgen dat uw auto binnen 24 uur is afgerekend en opgehaald. Direct bij overdracht krijgt u van onze opkoper betaald. Tevens zal de tenaamstelling van uw auto worden aangepast zodat u geen wegenbelasting meer hoeft te betalen voor deze auto.

Website door BlueBird Media ©