Auto inkoop Amsterdam en omgeving.

Wilt u op een prettige manier uw auto verkopen? Vul hier onder uw kenteken in.

Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast

Alles is welkom, wij helpen u van uw auto af!

Woont u in de omgeving van Amsterdam en bent u van plan om uw auto te verkopen? Zoek niet verder. Wij zijn hier om u te helpen. Als u met ons in zee gaat dan kunt u er een leuk zakcentje aan overhouden. Wij halen veel auto’s op in Amsterdam en omgeving. Omdat wij een ophaalservice aanbieden hoeft u niet ver te reizen om uw auto te verkopen. Wij komen het voertuig bij uw deur ophalen! Wij geloven namelijk in een persoonlijke benadering. Ben u geïnteresseerd in onze werkwijze? Dan kunt u hieronder meer lezen. Verder vertellen wij welke auto’s wij opkopen en wat de pluspunten van ons bedrijf zijn.

De auto’s die wij opkopen in Amsterdam en omgeving

Wellicht vraagt u zich af wat voor soorten auto’s wij allemaal opkopen. Een terechte vraag. Het antwoord is simpel. Wij zijn in bijna alle auto’s geïnteresseerd. Dat betekent dat wij alle automerken zien zitten, maar ook elk model en elk type auto. Of het nu gaat om een BMW of een Fiat. Een sportwagen of een gezinsauto. Wij kopen alles op in Amsterdam en de bredere omgeving. Het jaartal doet er ook niet toe, of het nou een spiksplinternieuwe wagen is of een oud model.

Bijzondere auto’s (oldtimers en bedrijfswagens)

Wanneer u in het bezit bent van een bijzonder voertuig zoals een oldtimer, dan hoeft u ook niet verder te zoeken. Wij willen deze graag van u overnemen. Er gelden tegenwoordig andere regels voor oldtimers. Vanaf 2014 is het alleen mogelijk om geen belasting te betalen voor wagens die ouder zijn dan 40 jaar. Dit is een flinke tegenvaller voor veel mensen die daarom van hun oldtimer af willen. Gelukkig kunt u in dat geval gewoon bij ons terecht. Wij zijn maar al te blij om zulke voertuigen van u over te nemen.

Een andere auto die mensen vaak maar moeilijk kunnen doorverkopen is een bedrijfswagen. Er zijn veel meer mensen geïnteresseerd in een gewone personenauto. Hierdoor is de vraag naar deze producten simpelweg een stuk hoger, waardoor het ook gemakkelijker is wanneer u hierin wilt handelen. Van een bedrijfswagen komt u moeilijker af. Gelukkig zijn wij er om deze auto’s op te kopen. Wij willen maar al te graag met u zakendoen, wanneer u over een of meerdere bedrijfsauto’s beschikt die u van de hand wil doen. Bent u dus gevestigd in Amsterdam en wilt u dit soort auto’s verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Schadeauto’s

Een andere categorie voertuigen die u gemakkelijk kunt verkopen aan ons zijn de schadeauto’s. Dit zijn voertuigen die beschadigd zijn. De naam zegt het al. In sommige gevallen kunnen deze nog gerepareerd worden, in andere gevallen zijn ze rijp voor de sloop. Wij spreken in dat geval van sloopauto’s. Hoewel je een schadeauto dus nog regelmatig kunt herstellen hebben veel mensen hier vaak geen zin in. Het kost aardig wat geld, en soms is het daarom verstandig om gewoonweg een nieuwe auto te kopen. Was u bijvoorbeeld van plan om over een jaar een nieuwe auto te kopen, en raakt vervolgens uw auto beschadigd, dan is het wellicht een slimme zet om die nieuwe auto gelijk te kopen. Een reparatie uitvoeren en vervolgens maar een jaar met deze auto rijden is namelijk zonde van het geld. Heeft u een schadeauto en bevindt u zich in de omgeving van Amsterdam? Doe dan zaken met ons!

Wij kopen sloopauto’s

Ook sloopauto’s kunt u verkopen aan ons. Er zijn twee verschillende soorten. Vehikels die total loss zijn en niet meer gerepareerd kunnen worden en loopauto’s. Een loopauto kan in principe nog wel gerepareerd worden. Echter, de kosten hiervan zijn hoger dan de dagwaarde van de auto. Dit heeft dus weinig zin, tenzij u erg gehecht bent aan het voertuig. Wanneer u in Amsterdam woont of in de omgeving dan kunt u altijd bij ons terecht om uw sloopauto te verkopen.

Onze werkwijze

Wanneer u uw auto aan ons wilt verkopen, dan kunt u het beste het formulier op de website invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meestal gebeurt dit binnen een halfuur. Aan de hand van de gegevens die u aanlevert kunnen wij een eerste bod bepalen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend natuurlijk. Wanneer u ervoor kiest om het bod te accepteren dan zullen wij de auto komen ophalen. Wij doen alles om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het is wel belangrijk dat u meegaat omdat wij altijd nog een uiteindelijke schouwing uitvoeren. Meestal is deze hetzelfde als het oorspronkelijke bod, maar er kunnen mankementen naar voren komen. Het is dus belangrijk dat u alle informatie over uw auto aan ons verstrekt zodat wij een eerlijk bod kunnen doen. Wij kunnen u het geld gelijk contant overhandigen, of op u rekening storten, wat u wilt. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en is daarom perfect om zaken mee te doen. Wij zijn ook altijd eerlijk en transparant en wij hebben een persoonlijke en aangename benadering. Heeft u dus een auto in de omgeving van Amsterdam die u wilt verkopen? Doe dan een beroep op ons.

Dit zijn de belangrijkste punten samengevat

Wanneer u uw auto wilt verkopen bent u bij auto inkoop bod aan het juiste adres. Wij kopen dagelijks voertuigen in voor onze eigen voorraad, maar ook voor bekende relaties van ons. Hierdoor hebben wij altijd interesse in elk merk en type auto. Ook schadeauto’s of voertuigen met technische problemen kunt u bij ons aanbieden.

Juist in de randstad en steden zoals Amsterdam rijden veel auto’s rond. Bent u woonachtig in deze stad en heeft u een auto die overbodig is geworden? Wij doen u dan graag een direct inkoop bod. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto online aanbieden. U aanvraag wordt direct in behandeling genomen. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, er is altijd een inkoper beschikbaar die uw auto wil taxeren voor een direct bod.

Wij halen het voertuig bij u thuis op! Natuurlijk zijn onze inkoopprijzen handelsprijzen. Daarnaast garanderen wij u een snelle en correct afhandeling. Wij zorgen ervoor dat de auto bij u wordt opgehaald en dat u direct kunt beschikken over het overeengekomen verkoopbedrag. Mocht u een bankoverschrijving wensen dan is dat uiteraard mogelijk. Daarbij komt dat wij en onze partners RDW erkend zijn en uw auto direct zullen vrijwaren waardoor uw belastingplicht direct stopt!

Website door BlueBird Media ©