Verkoop uw sloopauto via autoinkoopbod.nl

Via “autoinkoopbod” kunt u ook uw sloopauto aanbieden. Wij zijn altijd op zoek naar sloop en schadevoertuigen voor de autosloperij. Het maakt niet uit in wat voor een staat uw auto verkeert. Het kan zijn dat uw auto helemaal kapot is of totaal versleten. Zelfs dan zijn wij bereid uw auto in te kopen. Vaak kunt u nog rekenen op een hoge restwaarde omdat uw sloopauto nog beschikt over goede bruikbare onderdelen die de sloperij wellicht alsnog kan verkopen. Veel autobezitters denken dat hun oude auto helemaal niets meer waard is en laten hem daarom staan bij het autobedrijf. Dit is vaak niet nodig. Uw sloopauto vertegenwoordigt een grote hoeveelheid oud ijzer. Naast oud ijzer zijn er altijd wel onderdelen die alsnog kunnen worden hergebruikt. Wist u dat bijna 95% van uw oude auto opnieuw kan worden gebruikt. Uw auto bestaat voor een groot deel uit metalen. Metaal, oud ijzer maar ook non ferro metalen zijn uitstekend herbruikbaar. Natuurlijk zijn dit geen materialen waar u rijk van zult worden echter vertegenwoordigen ze altijd een oud ijzerwaarde die wij u graag willen vergoeden in ruil voor uw oude auto.

Geen sloopauto maar een schadeauto.

Veel particulieren weten niet goed wat het verschil is tussen een sloopauto en een schadeauto. Natuurlijk kan een sloopauto schade hebben hij valt dan wel onder de categorie sloopauto. De gemiddelde leeftijd waar op een sloopauto bedraagt 13 jaar. Wanneer u een auto bezit van ruim 15 jaar en hier helaas schade mee heeft gemaakt heeft u dus een sloopauto die u wilt verkopen. Schadeauto’s zijn over het algemeen veel jonger en hebben nog niet zoveel dienstjaren achter de rug.

De waarde van een schadeauto is vaak vele malen hoger als van een sloopauto. Merken type en modellen komen vaak allemaal rond een bepaalde leeftijd op de sloop terecht. Op eens heeft het gros zijn beste tijd gehad en is het laten demonteren voordeliger als het plegen van een duren reparatie. Schadeauto’s zijn jonger en worden eigenlijk nog niet gedemonteerd. Alleen als een voertuig bij een flinke aanrijding betrokken is geweest en niet meer gerepareerd kan worden. Juist hierdoor heeft een schadeauto veel meerwaarde. Er is immers vol op vraag aan gebruikte onderdelen die eigenlijk alleen nog maar nieuw gekocht kunnen worden. Wanneer men de juiste onderdelen voor een tweedehandsprijs kan aanbieden zijn ze vaak snel verkocht.

Website door BlueBird Media ©