Uw auto verkopen in Rotterdam en omgeving

Wilt u op een prettige manier uw auto verkopen? Vul hier onder uw kenteken in.

Dit is vrijblijvend en u zit nergens aan vast

Alles is welkom, wij helpen u van uw auto af!

Woont u in Rotterdam en omstreken en heeft u een auto waar u van af wilt? Doe dan zaken met ons, dan kan u er nog een leuk bedrag aan overhouden. Wij zijn een autoinkoop-bedrijf met jarenlange ervaring. Wij zijn actief in het hele land, maar voornamelijk in de randstad. Wij komen de auto gewoon op halen wanneer u besluit om deze te verkopen. U hoeft dus niet ver te reizen. Wij proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken! Hieronder leest u wat voor auto’s wij opkopen, wat onze werkwijze is en hoe wij ons onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Wat voor auto’s kopen wij in Rotterdam en omgeving?

Wij hebben goed nieuws voor u, wij zijn namelijk geïnteresseerd in vrijwel elke auto. De kans dat wij ook een bod willen doen op uw voertuig is dus zo goed als 100%. Wij hebben interesse in alle automerken. Of het nu gaat om een merk dat bekend staat om zijn functionaliteit zoals Volkswagen, of een luxueuze auto zoals een BMW, een Audi of een Jaguar. Een Renault, een Aston Martin, een Fiat, of een Mercedec-Benz zijn ook allemaal welkom. Wat betreft het type auto, dit maakt ook niet uit. Van een Jeep tot een sportwagen, en van een gezinswagen tot een Hummer. Wij hebben verder ook interesse in allerlei verschillende modellen.

Bijzondere auto’s zoals oldtimers en bedrijfswagens

Woont u in Rotterdam of de omgeving van Rotterdam, en bent u in het bezit van een oldtimer of een bedrijfswagen? Dan kunt u eveneens met ons in zee gaan. Door nieuwe wetgeving is het tegenwoordig minder aantrekkelijk om een oldtimer in uw bezit te hebben. In 2014 werd er een verandering in de regels doorgevoerd. Alleen wanneer uw oldtimer ouder is dan 40 jaar betaalt u geen belasting. U moet tegenwoordig dus gewoon geld afstaan aan de overheid, zelfs als u amper rondrijdt in uw oldtimer. Dit is voor veel mensen een reden om hun oldtimer te verkopen. Wij staan paraat om deze van u over te nemen.

Wij hebben ook interesse in bedrijfswagens. Heeft u een bedrijf in de buurt van Rotterdam? Soms komt het voor dat u als bedrijf opeens veel voertuigen hebt waar u van af wilt, bijvoorbeeld wanneer er grootschalige veranderingen worden doorgevoerd in uw bedrijf. Wij zijn het aangewezen bedrijf om dan te benaderen. Wij hebben namelijk een leuk bedrag over voor deze voertuigen.

Schadeauto’s

Heeft u een auto-ongeluk gehad? Dit is natuurlijk erg vervelend, het belangrijkste is dat u er zonder kleerscheuren vanaf komt, maar wanneer u auto flink beschadigd is, dan is dat natuurlijk nog steeds flink balen. Het kan voorkomen dat de prijs van een reparatie hoger is dan de dagwaarde van de auto. We spreken in zo’n geval over een loopauto. Het is niet verstandig om in zo’n geval de auto te laten repareren, tenzij u er heel erg aan gehecht bent. De verstandige keuze is om het voertuig aan ons te verkopen, dan houdt u er nog een leuk zakcentje aan over. Hetzelfde geldt voor een auto die niet door de Apk-keuring is gekomen. Ook in dit geval zijn wij bereid om de auto over te kopen. Verkoop uw schadeauto aan ons wanneer u in Rotterdam of de omgeving van deze stad woont.

Wij zijn ook geïnteresseerd in sloopauto’s

Een schadeauto is niet hetzelfde als een sloopauto. We spreken pas van een sloopauto, wanneer deze zo erg beschadigd is dat het geen zin heeft om aan een reparatie te beginnen. De auto is total loss. Dit is natuurlijk een vervelende situatie. Gelukkig hebben wij nog wat positief nieuws voor u. Wij zijn namelijk bereid om de sloopauto over te nemen. Dat is op twee verschillende manieren gunstig voor u. Allereerst kunt u een leuk bedrag opstrijken. Ten tweede kunt u met onze hulp makkelijk van uw voertuig afkomen. Wij komen de sloopauto namelijk gewoon ophalen. Verkoop uw sloopauto dus aan ons wanneer u in Rotterdam of omstreken woont.

Wat is onze werkwijze?

Wanneer u in Rotterdam woont en over een auto beschikt die u van de hand wil doen, dan zijn wij de aangewezen partij om zaken mee te doen. Hier kunt u lezen hoe ons werkproces eruitziet. Het startpunt is het formulier op onze website, wanneer u dit invult met de juiste informatie, zullen wij zo snel mogelijk bij u terugkomen. Het is ook mogelijk om telefonisch of per e-mail contact te leggen. De handigste optie is echter om het formulier in te vullen, aangezien we dan gelijk over de relevante informatie beschikken en gemakkelijker en beter een bod kunnen samenstellen. Wanneer u het formulier invult bellen wij meestal binnen een halfuur terug met een bod. Dit is allemaal geheel vrijblijvend, u kunt zelf bedenken of u op dit bod ingaat of niet. Zodra u het bod accepteert zullen wij bij u langskomen om de auto op te halen. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierna krijgt u direct het geld, contant of op uw bankrekening.

Waarom zijn wij een goed bedrijf om zaken mee te doen? Allereerst hebben we jarenlange ervaring. Hierdoor hebben we ook een groot netwerk opgebouwd waardoor we onze auto’s makkelijk door kunnen verkopen zonder tussenkomst van derden. Hierdoor verdienen wij meer en kunnen we u ook een hogere prijs geven. Verder zijn we open, eerlijk en transparant. Wij zijn de aangewezen partij om uw auto aan te verkopen wanneer u in Rotterdam woont.

De belangrijkste punten op een rijtje

Wanneer u uw auto wilt verkopen bent u bij auto-inkoop-bod aan het juiste adres. Wij kopen dagelijks voertuigen in voor onze eigen voorraad maar ook voor bekende relaties van ons. Hierdoor hebben wij altijd interesse in elk merk en type auto’s.

Juist in de randstad en steden zoals Rotterdam rijden veel auto’s rond. Bent u woonachtig in deze stad en heeft u een auto die overbodig is geworden? Wij doen u dan graag een direct bod. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto online aanbieden. U aanvraag wordt direct in behandeling genomen. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken er is altijd een inkoper beschikbaar die uw auto wil taxeren voor een direct bod.

Natuurlijk zijn onze inkoopprijzen handelsprijzen. Daarnaast garanderen wij u een snelle en correcte afhandeling. Wij zorgen ervoor dat de auto bij u wordt opgehaald en dat u direct kunt beschikken over het overeengekomen verkoopbedrag. Mocht u een bankoverschrijving wensen dan is dat uiteraard mogelijk. Daarbij komt dat wij en onze partners RDW erkend zijn en uw auto direct zullen vrijwaren waardoor de belastingplicht direct stopt!

Bied uw auto vandaag nog aan, wellicht is hij snel verkocht.

Website door BlueBird Media ©