Auto inkoop Rotterdam en omgeving

Wanneer u uw auto wilt verkopen bent u bij auto inkoop bod aan het juist adres. Wij kopen dagelijks voertuigen in voor onze eigen voorraad maar ook voor bekende relaties van ons. Hierdoor hebben wij altijd interesse in elk merk en type auto.s

Juist in de randstad en steden zoals Rotterdam rijden veel auto’s rond. Bent u woonachtig in deze stad en heeft u een auto die u overbodig is geworden. Wij doen u dan graag een direct inkoop bod. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto online aanbieden. U aanvraag word direct in behandeling genomen. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken er is altijd een inkoper beschikbaar die uw auto wil taxeren voor een direct bod.

Snelle afhandeling en direct betaald

Natuurlijk zijn onze inkoopprijzen handelsprijzen. Daarnaast garanderen wij u een snelle en correct afhandeling. Wij zorgen er voor dat de auto bij wordt opgehaald en dat u direct kunt beschikken over het overeengekomen verkoop bedrag. Mocht u een bank overschrijvingen wensen dan is dat uiteraard mogelijk. Daarbij komt dat wij en onze partners RDW erkend zijn en uw auto direct zullen vrijwaren waardoor u verantwoordelijkheid , belastingplicht direct stopt!

Bied uw auto vandaag nog aan, Wellicht is hij snel verkocht.

Website door BlueBird Media ©